Tratament & Urmați

sănătate sănătate medicină doctor

În fiecare an, cel puțin 1 milion de oameni din Statele Unite sunt diagnosticate cu diabet zaharat, ceea ce face această boală una dintre natiunile cele mai grave probleme de sănătate, care, dacă nu sunt controlate, ar putea atinge proporții epidemice. 2. Mai mulți oameni sunt capabili de a accesa institutii medicale private si publice pentru a preveni boli sau condiții medicale, sau mai bine să le trateze.


Fără beneficii de sănătate publică, de educație, cei mai mulți oameni se pot simti destul de sănătos și nu găsesc nevoie pentru a merge pentru o verificare generală-up.
Fiind conștienți de faptul că este necesar să consultați medicul dumneavoastră în mod regulat este una dintre cele mai importante lucruri învățate într-o bună educație pentru sănătate publică. Cele mai multe spitale și clinici ofera imunizare sau vaccin fotografii în timpul gripei sezoane, sau atunci când un general focar de hepatita se întâmplă în jurul, și o educație pentru sănătate publică asigură faptul că mai mulți oameni știu să meargă la aceste servicii și de a beneficia de tratament, astfel reducand cantitatea de oamenii bolnavi.

Multe boli psihice sunt asociate cu modificări în chimie naturale ale creierului. Anumite medicamente ajuta creierul pentru a restabili sale obișnuite de echilibru chimic - reducerea simptomelor, astfel încât persoana se simte mai bine. Acestea includ antidepresive (pentru Depresie), medicamente antipsihotice (pentru cazul afecțiunilor psihotice cum ar fi Schizofrenia) și stabilizatori starea de spirit (pentru tulburare Bipolara).

Boala parodontala poate contribui la alte probleme de sănătate. Mulți cercetători studiază o posibilă legătură între boala de mestecat și de factori genetici, inclusiv alcool și fumatul. Boala de mestecat te pune la risc mai mare pentru boli de inima si accident vascular cerebral, care este cauzată de artere blocate. Persoanele cu diabet zaharat insuficient controlat sunt mai susceptibile de a dezvolta boli ale gingiilor. Aceasta poate provoca infectii pulmonare sau agrava existente pulmonar condiții care să conducă la o pneumonie severă. Anumite medicamente sunt cunoscute de a provoca această boală. Timpul sarcinii poate duce la boli ale gingiilor și nașteri premature în unele femei.

Atunci când oamenii sunt direct implicați în proiectarea propriul lor plan de tratament, inclusiv definirea de recuperare și obiectivele de wellness, alegând serviciile pe care le susțin și evaluarea deciziilor de tratament și de progres , experiența de îngrijire și rezultatele sunt îmbunătățite.

Consultați furnizorul de asistență medicală cu privire la toate aceste, precum și alte tipuri de teste de screening, bazat pe starea dumneavoastră de sănătate, nu toți furnizorii de servicii medicale aflați în contract cu privire la care testele de screening ar trebui să fie făcut și pentru care grupe de vârstă.