25 Cele Mai Frecvente Diagnostice Medicale

asisten?ă medicală de medicina

Ca orice animal de companie, porc de guineea dumneavoastră depinde de tine complet pentru sănătatea și bunăstarea. 2 Naționale Copilărie Programul de Imunizare (NCIS) listele copilărie vaccinări recomandate pentru protecția împotriva comune pot fi prevenite prin vaccinare în Singapore. Astăzi, MediSave poate fi folosit pentru toate NCIS vaccinări.
Vaccinurile pentru boli cu potențial ridicat de epidemie sunt subvenționate de la policlinici, și am realizat mare acoperire a populației pentru aceste vaccinations1. Cu toate acestea, vaccinurile care sunt recomandate pentru protecția personală, cum ar fi vaccinarea împotriva bolii pneumococice, în prezent nu sunt subvenționate. Ia ratele pentru aceste vaccinuri sunt, de asemenea, mult mai mici, deși ele oferă o protecție semnificativă împotriva bolii.

O idiopatică, boala are o cauza necunoscuta sau sursa. Ca stiinta medicala a avansat, multe boli cu cauze necunoscute, au avut unele aspecte ale lor surse de explicat și, prin urmare, își scutură idiopatică statut. De exemplu, atunci când microbii au fost descoperite, a devenit cunoscut faptul că acestea au fost o cauza de infectie, dar special microbi și boli nu au fost legate.

Într-un alt exemplu, este cunoscut faptul că autoimunitatea este cauza unor forme de diabet zaharat de tip 1 , chiar dacă moleculară special căile prin care lucrările nu sunt încă înțelese. De asemenea, este comun să cunoască anumiți factori sunt asociate cu anumite boli. Cu toate acestea, de asociere și cauzalitate sunt două fenomene foarte diferite, ca o a treia cauza ar putea fi producerea bolii, precum și un fenomen asociat.

Verapamil este cea mai mare parte utilizate pentru a trata tensiunea arterială mare. Unele studii sugerează că verapamil injecție, de asemenea, funcționează pentru durere penisului și curbare. Verapamil pare a fi un bun, opțiune low-cost pentru boala Peyronie. Mai multe studii controlate sunt necesare pentru a dovedi cât de bine funcționează.

Dar sunt unii oameni pentru care pot fi prevenite prin vaccinare boli sunt—și vor rămâne—top of mind. Oricine care nu pot primi vaccinuri vii și, prin urmare, se bazează pe imunitatea de grup pentru a rămâne sănătos este, probabil, conștientă de locale focare de rujeola, de exemplu. Parintii de nou-nascuti, care sunt prea mici pentru a fi vaccinați sunt, de obicei, în gardă despre care ei să-și cunoască noul copil din cauza de infectii, cum ar fi tuse convulsivă. Oricine care are un sistem imunitar slăbit pentru orice motiv (aceasta poate include persoanele cu leucemie sau HIV, sau oricine tratat cu anumite medicamente) este de asemenea probabil să fie destul de conștienți de vaccin-boli care pot fi prevenite.

Interesant, mai mult boala Peyronie cazuri au fost observate în ultimii ani. Acest lucru poate fi, deoarece noi medicamente pentru disfuncție erectilă (ED) au ajuns la piață, și furnizorii de servicii de sănătate poate observa boala Peyronie la barbati care solicita ajutor pentru ED. Pentru acest motiv, numărul de boala Peyronie cazuri raportate probabil va continua sa creasca.